Symaskiner - Janome MB 7

Janome MB 7

Pris: 94.995 kr

MB7 - PRO BRODERIMASKIN - 7 nålar
Broderimaskin med 7 nålar anpassad till hem- och småföretagaren

Det självklara valet när det är detaljerna som avgör! MB7 (Multi Needle Embroidery – 7 nålar) är specialanpassad till hem-, förening- och småföretagaren. Den passar hemma i syrummet hos entusiasten, eller hos det lilla textilföretaget som vill brodera, är ute på marknader, föreningsbroderi och mässor. Det är en liten, nätt och helt komplett broderimaskin som klarar krav som du inte trodde var möjligt.

50 inbyggda design
10 typsnitt i tre höjder: 10, 20 och 30 mm
Monogram, 2 och 3 bokstäver
Inkl. 3 ramar ( (50x50, 126x110, 240x200 mm)
Broderihastighet 800 stygn per minut
Kombinera och redigera design på skärmen
PC anslutning via USB minne eller USB kabel
Extra stor undertrådspole
Trådklipp
5 års full garanti
Janome har tagit det bästa ur två världar, industribroderimaskiner och hembroderimaskiner. Av detta har man tagit fram MB7 som har trådstativ för 8 trådar. Stor minneskapacitet och liten i format och vikt. Användarvänlig och enkel att trä med färgkodad trådväg, enkelt rambyte, snabbt ramval och ett automatiskt minne att gå tillbaka i broderiet om tråden skulle gå av.

Minnekapacitet med 1,5 miljoner stygn eller 100 design. MB7 klarar av stora broderier galant, men är överlägsen gällande microbrodering - d.v.s. broderar pyttesmå detaljer med otrolig precision.

Janome MB7 har hastigheten och teknologin som en industrimaskin, men är liten och lätt anpassad för hem- och småföretaget. Genom industriell teknologi och med stor minnekapacitet är MB7 unik med många fördelar inbyggda i broderimaskinen.